LUND

21 utställare / 4 evenemang

15 februari 2018
Om

MEKKA

Maskinsektionens arbetsmarknadsdagar

Årligen håller Maskinsektionen vid TLTH en arbetsmarknadsmässa, MEKKA, där fokus ligger på interaktion, variation och engagemang. Ett gyllene tillfälle för dig som student att knyta ovärderliga kontakter inför din framtida karriär. Genom olika event, där studenter och företagsrepresentanter möts, skapas möjligheter till kommunikation, inblick och samarbete.

Den 15 februari är slutfinalen av arbetsmarknadsdagarna. M-husets foajé fylls med företag som söker drivna, engagerade studenter tillsammans med alla nyfikna maskinteknikstudenter. Mellan klockan 9 och 16 kan man fråga, svara och inspireras att hitta just sin väg till framtida yrkesval och arbetsplatser. Därefter avslutas dagen med en after work där företagsrepresentanter och studenter får chansen att mingla och träffas under mer avslappnade former.


Träffa

Projektgruppen 2018

Från vänster:
Emanuel Eliason (Marknadsföringsansvarig),
Erik Hagman (Projektledare),
Mathilda Mellberg (Företagsansvarig),
Sebastian Gulz-Haake (Designansvarig),
Daniel Rundström (Företagsansvarig),
Misse Andersson (Logistikansvarig),
Josefine Westberg (Eventansvarig),
Alex Mauritzson (Projektledare),


http://mekka.maskinsektionen.com/wp-content/uploads/2017/11/Mekka2018_grupp.jpg
Om

Lund

Lund har en lång tradition av forskning och entreprenörskap med både världsledande internationella och nya företag. Flera forsknings- och utvecklingsföretag har genom åren utvecklats i samspel med universitetet och forskningsbyn Ideon. Lund har satsat på att positionera sig som ett centrum för nyskapande forskning och industri. Neutronkällan European Spallation Source har beslutats att byggas i Lund. -Wikipedia

Upptäck

Maskinteknik

”Civilingenjörsutbildningen i maskinteknik är en utbildning med bred bas och stora valmöjligheter. Här förenas klassiska ingenjörsämnen med bland annat teknisk design, ekonomi och miljö.”

Läs mer


Upptäck

Maskinhuset

På södra delen av LTHs campus finner man Maskinhuset. M-huset huserar maskin- och indekstudenter, tillsammans med en mängd olika instutitioner och deras forskningsverksamhet.


Mässhall

M-foaljén

i Maskinhusets hjärta

Adress

Ole Römers väg 1, 223 63 Lund

Email

mekka@maskinsektionen.com

After work

MaskinerI:et

Maskinhuset

Adress

Ole Römers väg 1, 223 63 Lund

Följ oss