http://mekka.maskinsektionen.com/wp-content/uploads/2017/02/academic-work-320x320.jpg

Bemanning / Rekrytering

Academic Work


Om oss

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi arbetar med personaluthyrning och rekrytering av studenter och akademiker i början av sina karriärer. Det är vår nisch, vårt expertområde och en målgrupp vi tror på. Vi har verksamhet i sex länder och förmedlar över 16 000 jobb per år. Vi vänder oss till dig som studerar eller är akademiker med upp till fem års arbetslivserfarenhet. Genom oss kan du få utvecklande arbete inom olika branscher, knyta viktiga kontakter inför framtiden och få en bra start på din karriär.

Academic Work erbjuder en stor variation av möjligheter. Du kan arbeta som konsult eller bli direktrekryterad, på såväl heltid som deltid. Vi samarbetar med ett stort antal organisationer, stora och små, internationella och lokala, med verksamhet inom de flesta branscher. Vi erbjuder också icke-studierelaterade extrajobb som kan vara bra att ha vid sidan av sina studier, dels för att tjäna extra pengar men också för att få viktig arbetslivserfarenhet. Dessutom söker vi alltid efter nya ambitiösa medarbetare som vill bli en del av Academic Work.


Visste du att…

Ett pannrum på Kungliga Tekniska Högskolan var starten på Academic Works historia, där tre studenter hade en idé och en ambition om att sammanföra studenter som var på jakt efter ett extrajobb med företag som sökte deltidspersonal. Idag är Academic Work det andra största bemanningsföretaget på tjänstemannasidan i Sverige.

Våra värderingar

Ambition, Engagemang, Karriär, Hjärta, Energi

MASKINARE

Hos oss

Maskinaren Peter som rekryterats via Academic Work till Eon: Som nyanställd får man ofta arbeta med operativa frågor för att lära sig grunderna. Jag började som sommaranställd med operativt inköp på Findus. Detta ledde sedan till att jag fick chansen att ta mig an svårare uppgifter och slutgiltligen projektledning för det att bygga ett nytt fryslager.

Karriärmässiga utvecklingsmöjligheter på Eon: Att komma in i ett företag tidigt som konsult ger en bra förståelse och bild kring företaget. Det gör också att man lär sig hur det fungerar i olika företag.

Typiska arbetsuppgifter:
• Projektleder idag fjärravläsning (datainsamling) implementeringen på samtliga gaskunder
• Inkluderar allt från inköp av tjänster och produkter till planera utrullning
• Projektleder idag förenklad och digitaliserad återrapporteringsprocess i fält
• Har tidigare varit projektledare för implementering av nya rutiner inom logistik för samtliga leverantörer.

Arbetsformat: Har tidigare arbetat både i en projektform och i daglig drift. Båda arbetsmetoderna har sin charm.


Vi erbjuder


Traineeprogram
Deltid under studier
Sommarjobb
Utomlands
Heltid under studier

Fakta

Antal anställda
Sverige: 650+
Globalt: 900

Verksamma i
Stockholm, Göteborg, Malmö + 6
Norge, Danmark, Tyskland, Schweiz

Anslut

Med oss
Vi tror på ambition. Det är vad vi söker, förädlar och förmedlar. Ambition som i den där viljan att utvecklas, i kraften som driver oss framåt.


Kontakta oss

Louise Backenskiöld, Event Coordinator
louise.backenskiold@academicwork.se
0701615912