http://mekka.maskinsektionen.com/wp-content/uploads/2017/02/af-320x320.jpg

Konsult inom industri, energi & infrastruktur

ÅF


Om oss

ÅF är ett ingenjörs- och konsultföretag med uppdrag inom energi, industri och infrastruktur. Sedan 1895 har vi bidragit till våra kunders utveckling och framgång. Genom att kombinera olika teknikområden och kompetenser skapar vi lönsamma, innovativa och hållbara lösningar för en bättre framtid. Vår bas är i Europa men vår verksamhet och våra kunder finns i hela världen.

ÅF är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar inom infrastruktur, energi och industri. Just nu söker vi marknadens vassaste kompetens som tillsammans med oss vill skapa framtidens samhälle. Vi hoppas också att du kommer lära dig lika mycket av oss som vi kommer göra av dig.


Visste du att…

Förra året röstade ”young professionals” fram ÅF som den mest attraktiva arbetsgivaren bland civilingenjörer i Universums KarriärBarometer.

Våra värderingar

Vi har passion som drivkraft, vi är genuina lagspelare och vi har hjärtat i teknikvärlden.

MASKINARE

Hos oss

Där det finns industri, energi och infrastruktur, där finns även ÅF. Som maskinare finns därför oändliga möjligheter på ÅF. Föregående år anställde vi exempelvis nyexade maskinere som beräkningsingenjörer, mekanikkonstruktörer/produktutvecklare samt konsulter inom Supply Chain. Totalt anställde ÅF över 1400 nya medarbetare under 2016. ÅF erbjuder karriärvägar som senior konsult, specialist, projektledare eller konsultchef. Vi arbetar med kundprojekt inhouse samt på plats ute i våra kunders organisation.


Vi erbjuder


Exjobb
Traineeprogram
Internship
Utomlands
Deltid under studier

Fakta

Antal anställda
9000

Verksamma i
65 kontor i Sverige och etableringar i ett 30-tal länder

Anslut

Med oss
”Det bästa med mitt arbete är att det finns variation och nya möjligheter till personlig utveckling finns alltid inom räckhåll.”


Kontakta oss

William Wallin
william.wallin@afconsult.com
073-085 90 06