http://mekka.maskinsektionen.com/wp-content/uploads/2017/02/alten-320x320.jpg

Teknik / IT

Alten


Om oss

På Alten utvecklar och levererar vi kompetens för världsledande företag genom de mest engagerade teknik- och IT-konsulterna. Våra kunder återfinns inom branscher som Energy, Telecom, Automotive, Defence & Aerospace och Industry och vi är verksamma genom hela produktutvecklingskedjan.

Kontoren finns i Göteborg, Stockholm, Lund, Linköping, Västerås, Örebro, Jönköping, Umeå och Skellefteå. Som en del av Alten Group har vi över 20 000 medarbetare världen över. Sedan november 2008 ingår Alten Sverige AB i koncernen Alten Group. Alten är ett av Europas största teknik- och IT-konsultbolag. Alten finns idag i 20 länder och har huvudkontor i Paris.Det är vår övertygelse att äkta engagemang skapas genom valfrihet och möjligheten att påverka sin egen personliga utveckling – vår affärsmodell ger den möjligheten. Denna valfrihet gör att vi kan erbjuda våra kunder de mest engagerade konsulterna, oavsett uppdrag.


MASKINARE

Hos oss

Alten erbjuder juniora konsulter en berikande start på karriären likväl som en rad möjligheter för mer erfarna professionella att nå och använda mer specialiserade roller eller teknisk expertis. Varje år får hundratals ALTEN-konsulter möjlighet att kliva in i utmanande tekniska projekt för våra kunder och ständigt skapa värde i många strategiska projekt för industrin och tjänstesektorn. Vi är fast beslutna om att mångfald i arbetslivet, en platt och handfast organisation samt synen på att hela företaget ingår i karriärplaneringsprocessen ytterst aktivt främjar professionell tillväxt och utveckling.


Vi erbjuder


Utomlands

Fakta

Antal anställda
Globalt: 18 000

Verksamma i
Göteborg, Stockholm, Lund, Linköping + 6
Norge, Sverige, Finland, Ryssland + 16

Anslut

Med oss
Vi är Sveriges mest engagerade teknik- och IT-konsulter!


Kontakta oss

Antonia Reimers
antonia.reimers@alten.se
0709714075