http://mekka.maskinsektionen.com/wp-content/uploads/2017/02/ar_all-logos-320x320.jpg

Förpackningar

ÅR Packaging

Å&R Carton, Flextrus

Om oss

ÅR Packaging är en av Europas ledande förpackningskoncerner där Å&R Carton och Flextrus ingår. Å&R Carton tillverkar kartongbaserade förpackningar för en rad olika produkter som du hittar i mataffärer och snabbmatsrestauranger. Med hög kreativitet och kompetens hjälper vi våra kunder att utveckla deras varumärke och företaget med hjälp av innovativa förpackningar.

Flextrus producerar flexibla och miljöanpassade material för livsmedel- och hälsovårdsförpackningar. Med våra avancerade barriärmaterial kan kunderna marknadsföra, skydda och bevara sina produkter på bästa sätt.

Besök vår hemsida för att lära dig mer om oss!


MASKINARE

Hos oss

På Flextrus och Å&R Carton i Lund tar vi in runt 100 sommarvikarier varje år till vår produktion. Även du som förstaårsstudent är välkommen! Många studenter jobbar hos oss varje sommar under studierna och därefter finns möjlighet till anställning.

Våra förpackningar och maskinsystem är ett strategiskt och högteknologiskt affärsområde i tillväxt. Hos oss jobbar högskole- och civilingenjörer som bl.a. process- eller automationsingenjörer, mekanisk konstruktör eller projektledare, men även inom företagsledning/administration.

Som maskinare på Å&R Carton kan du exempelvis arbeta som koncept- eller utvecklingsingenjör. Då är du en del av utvecklingsorganisationen och arbetar med att ta fram 3D-modeller av olika förpackningslösningar till säljare eller kund. Du är med och konstruerar olika speciallösningar efter kundernas önskemål och analyserar möjligheten att tillverka dessa. Du är i kontakt med underleverantörer och åker ibland med till kunder främst i Europa.

På Flextrus arbetar du till exempel med processutveckling. Vi producerar ett stort antal olika avancerade flerskiktsmaterial där processerna måste optimeras för att ha en effektiv produktion. Du arbetar nära produktionen i fokuserade utvecklings- och förbättringsprojekt. Du är kanske med i specifika kundprojekt och har ibland kontakt med både leverantörer av råmaterial och maskinutrustning samt våra säljare och kunder


Vi erbjuder


Sommarjobb
Deltid under studier

Fakta

Antal anställda
Sverige: 460
Globalt: 3 200

Verksamma i
Lund, Halmstad, Tibro & Helsingborg i Sverige samt nio andra länder i Europa och Asien

Anslut

Med oss


ÅR Packaging

Flextrus

Å&R Carton


Träffa oss på Mekka och lär dig mer om två företag i Lund som har högt i tak och gärna låter dig utvecklas snabbt!


Kontakta oss

Christopher Jensen, HR Generalist
christopher.jensen@ar-carton.com