http://mekka.maskinsektionen.com/wp-content/uploads/2017/02/scania-320x320.jpg

Fordonindustri

Scania


Om oss

Vill du vara en del av vår framtid? Scania är ett globalt företag med verksamhet i Europa, Latinamerika, Asien, Afrika och Australien. Scania Oskarshamn är Kalmar läns största privata arbetsgivare. Vi ansvarar för tillverkning av lastbilshytter till Scanias samtliga monteringsanläggningar i Europa. Scanias hyttillverkningen i Oskarshamn är en mångmiljardinvestering som kommer att fördubbla produktionskapacitet och öka kvalitet. De nya tekniker som används innebär också ett stort steg in i framtiden. Det lokala rekryteringsbehovet är fortsatt en nyckelfråga. Nyfikna på våra studentprogram och karriärmöjligheter? Kom och träffa oss på MEKKA!


Visste du att…

Den nya 35 000 kvadratmeter stora Karossverkstaden är kronjuvelen i Scanias Oskarshamnsanläggning efter utbyggnaden. Verkstadens ytan motsvarar hela sex fotbollsplaner. Det finns 283 ny robotar i verkstaden, den största roboten väger 2,4 ton, medan den minsta väger 250 kg.

Våra värderingar

Kunden först, respekt för individen och eliminering av slöseri.

MASKINARE

Hos oss

Scania har en dynamisk arbetsmiljö med stor mångfald inom alla områden, även inom olika tekniska avdelningar. Många arbetstillfällen med hög teknisk nivå är det som lockar många unga att flytta till Oskarshamn. Här är en bra mix där alla får ta plats och bidra till att vi utvecklas. Att vara med och utveckla världens bästa lastbilar är ett privilegium. Vill du veta mer om vad det innebär att vara produktionstekniker på Scania?


Vi erbjuder


Sommarjobb
Exjobb
Traineeprogram
Internship
Aspirant
Sommarteknolog- program

Fakta

Antal anställda
Sverige: 15 000
Globalt: 46 000

Verksamma i
Oskarshamn, Södertälje, Luleå
100+ länder globalt

Anslut

Med oss
Nyfikna på våra studentprogram och karriärmöjligheter? Kom och träffa oss på Mekka!


Kontakta oss

Amanda Liu, Kommunikatör Information & Employer Branding
amanda.liu@scania.com
0491-76 72 53