http://mekka.maskinsektionen.com/wp-content/uploads/2017/02/snc-lavalin-320x320.jpg

Järnvägssektorn

SNC-Lavalin

Rail and Transit AB

Om oss

SNC-Lavalin grundades 1911 och är ett av de ledande teknik- och byggföretagen i världen och en stor aktör när det kommer till ägande och förvaltning av infrastruktur. SNC-Lavalin är ett av världens ledande internationella konsultföretag på det järnvägstekniska området. Med våra unika resurser kan vi bistå företag över hela världen med såväl tekniska som strategiska lösningar. Företaget arbetar för att ständigt förbättra våra experters kunskaper, verktyg och vilja att anta utmaningar i en föränderlig bransch.

Vår affärsidé är att bidra till våra kunders framgångar genom att erbjuda spetskompetens till järnvägssektorn inom områdena järnvägsteknik och strategiska lösningar. Företagets vision är att vara det ledande varumärket i världen inom vår nisch.


MASKINARE

Hos oss

Inom vårt produktområde spårfordon finns vår expertis inom alla typer av spårfordon. Våra konsulter tillhandahåller stöd genom hela livscykeln; från genomförbarhetsundersökning, offert och upphandling via driftssupport, mät- och testtjänster samt underhåll, hela vägen till avyttring. Vi kan erbjuda dig en spännande tjänst i ett globalt företag där vi fokuserar på kundens lönsamhet, kvalitet och våra medarbetarevår styrka är våra medarbetare, deras kompetens, erfarenhet och engagemang!


Vi erbjuder


Sommarjobb
Tillsvidareanställning

Fakta

Antal anställda
Sverige: 180
Globalt: 40 000

Verksamma i
Stockholm, Västerås, Göteborg, Helsingborg, Malmö

Anslut

Med oss
Är du intresserad av att jobba med framtidens tåg? Kom och prata med oss!


Kontakta oss

Rebecka Askerup, Rekryterare
rebecka.askerup-modahed@snclavalin.com