http://mekka.maskinsektionen.com/wp-content/uploads/2017/02/strom-gulliksson-320x320.jpg

Patentbyrå

Ström & Gulliksson


Om oss

Vi är en patentbyrå som erbjuder patentrådgivning och patenttjänster i kombination med teknisk och affärsstrategisk rådgivning. Vi är verksamma i Lund, Malmö (huvudkontor), Stockholm, Göteborg och Helsingborg. Vi stödjer företag över hela världen i att utveckla, skydda, kommersialisera och försvara patent, och våra kunder är allt från små och medelstora företag till globala företag inom ett brett spektrum av affärsområden. Att arbeta som patentombud innebär alltså en oändlig variation av uppdrag, både när det gäller ny teknik och arbetsuppgifter.


MASKINARE

Hos oss

Hos oss får du jobba med både avancerade och enkla uppfinningar. Ibland är det tekniska innehållet litet men de juridiska utmaningarna stora, ibland är det tvärtom. Du kommer få arbeta med allt från start-ups till multinationella bolag, vilket leder till många internationella kontakter. Oavsett vilket så får du alltid jobba med tekniska nyheter.

För att bli en skicklig patentkonsult krävs hög teknisk kompetens samt intresse för juridik. Dessutom behöver du ha goda språkkunskaper i både svenska och engelska eftersom du kommer att skriva och läsa mycket.


Vi erbjuder


Traineeprogram

Fakta

Antal anställda
Sverige: 40

Verksamma i
Malmö, Lund, Stockholm, Helsingborg, Göteborg

Anslut

Med oss
Tycker du att bra teknikidéer ska skyddas? Bli patentkonsult.


Kontakta oss

Victor Olsson Fekadu, Patentkonsult
victor.olsson.fekadu@sg.se
070-300 90 26